Wie
De familie Coomans is een architectenfamilie die reeds 4 generaties architecten telt. In 1891 begon Jules Coomans zijn carriere als stadsarchitect in Ieper. Hij was de bezieler van de heropbouw van de stad Ieper na de eerste wereldoorlog. Ettelijke burgerlijke en kerkelijke gebouwen in en rond Ieper zijn van zijn hand. In 1937 nam zijn zoon Jean de taak over. Na een kleine onderbreking nam Luc de traditie terug op. Sedert 1987 is het bureel in handen van Jean Coomans.
Wat
Het soort opdrachten dat uitgevoerd wordt zijn divers van aard: Nieuwbouw, verbouwingen groot en klein, restauraties, industriebouw, ...
Hoe
Voorontwerpen, definitieve ontwerpen, opstellen documenten allerhande, ramingen, bestekken, toezicht, oplevering, kortom alles wat nodig is om van een ontwerp tot een bewoonbaar geheel te komen, wordt door ons verzorgd. Dit alles volgens afspraak met de klant. Indien gewenst kan een 3-d voorstelling van de woning opgemaakt worden. We zijn ook thuis op gebied van energie-bewust bouwen. Het label van energie-bewust architect werd in 2009 binnengehaald.
Over
Contacteer Me